Rüyada ayak kemiğini görmek

Rüyada ayak kemiğini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak kemiğini gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada ayak kemiğini görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak kemiği görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek elindeki imkanların artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kemik görmek hem dua alacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış kemik görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaval kemiği görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments