Rüyada polis karakoluna gitmek

Rüyada polis karakoluna gitmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada polis karakoluna gitmek gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada polis karakoluna gitmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karakolda polis görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve karakol görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalettir.

Rüyada karakol ve polis görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karakol polis görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada karakola gitmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada karakoldan çıkmak rahat şekilde yaşayacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments