Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ömür boyu başarılı olacağına delalettir.

Rüyada gözaltına alınmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret eder.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir işe alınmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments