Rüyada polise kimlik vermek

Rüyada polise kimlik vermek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada polise kimlik vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Rüyada polise kimlik vermek kendine geleceğine, bir işe soyunacağına yorulur.

Rüyada polis kimliği görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada kimliğini bulmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kimlik vermek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kimlik görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kimlik yakmak toplum için faydalı işler yapacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada bayan kimliği görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada erkek kimliği görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Slm ruyamda polis kimlik istedi cantama bakip kimlik vercem baskasinin kimligi cikti onu geri koydum tam buldum derken yine baskasinin cikti cantayi karistirip kimligimi bulup verdim ve kimligimle berber cantamda tam sekiz tane baska kimlik cikarip polise verdim karakola gitik polise bu kimlikler cantaya nasil girdi bilmiyorum dedim iclerinden bir erkek polis gelim elini omuzuma ati hosladi gibi baska polise bakip bu kizi istiyorum dedi benden hoslandi gibi eve gectik bu polisle arkadan eve girerken bi erkek cocuk icerde kapiyi acmaya calisiyordu polise donup bu cocuk nerden cikti dedim cocuga sordugumda annemi bekliyorum dedi ve baktim kapi acildi cocugun annesi ve iki kadinla beraber iceri gececekler ben onde o polis arkada kapida benim evime niye girdiniz dedim bagirmaya basladim cocugu iceri gonderdim annesine donup simdi seni burda atsam kimse bisey yapamaz dedim o polis bana hak verdi kadinlar giti iceri bi dondum cocuk beyaz perde camdan cikardi bagirdim cocuga cocuk yuz ustu uzanmis o polis bagirma cocuga dedi cocuga senle oyun onayacaz bir sure bendesin annen ne yapmaya calisiyor ogrenmek istiyoruz dedim cocuk kalkti sonra annesine gondermek istedim bir saatlik icin yaninda baska polisleri verdim cocugu geri getirin diye cevap bekliyorum simdiden tsk