Rüyada polisi görmek

Rüyada polisi görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada polisi gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada polis ve asker görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis asker görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada silahlı polis görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulur.

Rüyada polislere yakalanmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten gizlenmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten para almak umutsuzluklarını geride bırakacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise silah vermek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments