Rüyada polise silah vermek

Rüyada polise silah vermek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kafasının boşalacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise silah vermek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Rüyada polisin elinde silah görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada silahla polise yakalanmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza tabir olunur.

Rüyada polisten silah almak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada polis silah görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada polisten silah saklamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, makam edineceğine tabir olunur.

Rüyada silah ve polis görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada polise silah sıkmak fırsatların elden kaçırılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada polis ve silah görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments