Rüyada polisi öpmek

Rüyada polisi öpmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hasta olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisi öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada polisi öpmek yeni bir hayata adım atılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada polis öpmek rızkın ve kısmetin artacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalettir.

Rüyada polise ihbarda bulunmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, şansın kaçacağına delalet eder.

Rüyada polis kalabalığı görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin öldüğünü görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada polislerle kavga etmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten gizlenmek geçim kolaylığı yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis elbisesi giymek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments