Rüyada polisle evlendiğini görmek

Rüyada polisle evlendiğini görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada polisle evlendiğini gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada polisle evlendiğini görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada polisle evlenmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç polis görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada kendini polis olarak görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulur.

Rüyada polislere yemek vermek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten silah almak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine tabir olunur.

Rüyada polis ekibi görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu polis görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, zamandan da kar edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments