Rüyada ayak kokusu görmek

Rüyada ayak kokusu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarıların çoğalacağına delalettir.

Rüyada ayak kokusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada ayak kokusu hissetmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kokusu görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokulu çiçek görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada cennetin kokusunu almak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada kahve kokusu almak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çam kokusu almak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak kokusu duymak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments