Rüyada polisten saklandığını görmek

Rüyada polisten saklandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, her anlamda şifa bulmaya, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, başarıların çoğalacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada polislerden saklanmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada polisten saklanmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Rüyada divan altına saklanmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamdan saklanmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaçarak saklanmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Rüyada balkonda saklanmak yenileneceğine ve can bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments