Rüyada porselen bardak görmek

Rüyada porselen bardak görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayırlı haberlere, geçim kolaylığı yaşayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada porselen bardak gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Rüyada porselen bardak kırmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen bardak görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak almak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada porselen takımı görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Rüyada porselen yemek takımı almak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen görmek elinin bollaşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maaşının artacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments