Rüyada posta geldiğini görmek

Rüyada posta geldiğini görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada posta geldiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada posta geldiğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dolu posta kutusu görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada posta güvercini görmek işlerin günden güne açılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada postacı görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada posta pulu görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada postacı olmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Rüyada postacıdan mektup almak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada posta arabası görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments