Rüyada prostat olmak

Rüyada prostat olmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, resmi bir göreve getirileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada prostat olmak gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada prostat görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada prostat olmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, işten yana şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada prostat hastası görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments