Rüyada psikolog olmak

Rüyada psikolog olmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ün yapmayı başaracağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, düzeninin sarsılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada psikolog olmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada psikolog görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada psikolog olmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada psikolog yardımı almak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada psikolog doktor görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments