Rüyada puan almak

Rüyada puan almak yeni bir ilişkiye başlanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada puan almak gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada puantiyeli elbise giymek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Rüyada sınavdan iyi puan almak düzeninin sarsılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek puan almak umutlarının kırılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek puan görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Rüyada puan almak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir puan almak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kpss puanı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments