Rüyada rakı içildiğini görmek

Rüyada rakı içildiğini görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, yeni bir alışkanlık edinileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada rakı içildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada rakı içen kadın görmek zorluklarının biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içen adam görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak manevi rahatlamaya erileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalettir.

Rüyada rakı içildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada rakı içen birini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments