Rüyada rakı koklamak

Rüyada rakı koklamak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yenileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı koklamak gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada rakı koklamak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada rakı içmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada rakı görmek fırsatların elden kaçacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulur.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ne yapacağına işarettir.

Rüyada bardakta rakı görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, idealist kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments