Rüyada ruj vermek

Rüyada ruj vermek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok para kazanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, mutsuz ve hasta olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada ruj vermek gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada ruj hediye almak işlerin günden güne daha da açılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada simli ruj görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ruj süren erkek görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Rüyada bordo ruj görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruj izi görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments