Rüyada bordo ruj görmek

Rüyada bordo ruj görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bordo ruj gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada bordo ruj görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, iş kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek ruj sürmek adımlarını daha sağlam atacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı ruj almak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada ruj lekesi görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruj bulmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments