Rüyada saça limon sürmek

Rüyada saça limon sürmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hasret ve özlem gidereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Rüyada saça limon sürmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada saça limon sürmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne limon sürmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada limon sürmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada vücuda limon sürmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada saça ilaç sürmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saça krem sürmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Rüyada saçını kına sürmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saça çamur sürmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments