Rüyada saçına kına yakmak

Rüyada saçına kına yakmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada saçına kına yakmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçına kına yakmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kına yakmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisini mutsuz edeceğine inanılır.

Rüyada saçta kına yakmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarına kına yakmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments