Rüyada saçının bozulduğunu görmek

Rüyada saçının bozulduğunu görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok güzel günler göreceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada saçının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada saçı bozulmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada saçının bozulduğunu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü bozulmak kavgaların büyüyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada namazının bozulduğunu görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kapının bozulduğunu görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments