Rüyada şadırvan görmek

Rüyada şadırvan görmek kendine olan güvenini yitireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, evine bereket geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada şadırvan gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada cami şadırvanı görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Rüyada şadırvanda abdest almak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şadırvan görmek hedeflerine yaklaşacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şadırvandan su içmek resmi bir göreve getirileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments