Rüyada şafak saymak

Rüyada şafak saymak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şafak saymak gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada şafak saymak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada şafak vakti görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bozuk para saydığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Rüyada kağıt para saymak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek rahat edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun saymak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın saymak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kişi saymak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments