Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, işlerinin aksayacağına, yanlış anlaşılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulur.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Rüyada sağ gözünü açamamak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sağ gözünü görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göz görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek hem eğleneceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tek gözünü kör görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments