Rüyada saklanarak kaçmak

Rüyada saklanarak kaçmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, gün sayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saklanarak kaçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada saklanarak kaçmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada saks mavi renk görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada saklama kabı görmek ayrılanların birleşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada saks mavisi elbise giymek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, işinin de hep yürüyeceğine yorulur.

Rüyada saklanmış parayı bulmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet eder.

Rüyada saks mavisi renk görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, güzel günler için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saksi çiçekleri görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada saks mavisi ceket görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments