Rüyada sanatçıyı öpmek

Rüyada sanatçıyı öpmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sanatçıyı öpmek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada sanatçıyı öpmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sanatçının elini öpmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sanatçı eli öpmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Rüyada sanatçı öpmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sanatçı dinlemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına işarettir.

Rüyada sanat cı görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada şarkı söyleyen sanatçı görmek insanları sakinleştireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments