Rüyada şantiye görmek

Rüyada şantiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada şantiye gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada şantiye görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat şantiyesi görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments