Rüyada şarap içip sarhoş olmak

Rüyada şarap içip sarhoş olmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, razı geleceğine delalettir.

Rüyada şarap içildiğini görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini şarap içerken görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments