Rüyada sararmış tırnak görmek

Rüyada sararmış tırnak görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada sararmış tırnak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sararmış tırnak görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada sararmış yaprak görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sararmış çiçek görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet eder.

Rüyada sararmış tarla görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sararmış yüz görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş sararmış görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini sararmış görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments