Rüyada sargılı yüz görmek

Rüyada sargılı yüz görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gelirinin sürekli olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kafasının rahat edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sargılı yüz gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada sargılı yüz görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı insan görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sargı görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işarettir.

Rüyada ayağı sargılı görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada kolu sargılı görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri sargılı görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada burnu sargılı görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu sargıda görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments