Rüyada sarı asma yaprağı görmek

Rüyada sarı asma yaprağı görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı asma yaprağı gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak cebinin para göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplanmış asma yaprağı görmek talihinizin artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Rüyada asma yaprağı toplamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments