Rüyada sarı elma görmek

Rüyada sarı elma görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, dertlerin bölüşüleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı elma gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada sarı elma ağacı görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada sarı elma toplamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı elma görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı elma yediğini görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı elma almak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments