Rüyada sarı göz görmek

Rüyada sarı göz görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı göz gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada sarı göz görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı gözlü kadın görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı gözlü bebek görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk göz görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
m.cngz1055@gmail.com

rüyada genç güzel bir kadının kahverenginin artık sarıya kaçtığı bir gözle bana bakan birini gördüm. yanımdaki kız arkadaşım -çok güzel bir yerdeyiz- o bana bakan kadından hoşlanıyordu (ben de bir kızım) bense o kız bana bakmaz diye düşünüp çocuksu hareketler yapıyorum daha sonra arkadaşım benden utandığını söylüyor kaybettiğimiz kulaklık yüzünden onu bırakıp gitmek istemiyorum çünkü onu bulamam diye korkuyorum daha sonra arkadaşıma benim de sende nefret ettiğim özellikler var söylüyor muyum diyorum sonra bırakıp gidiyorum.