Rüyada sarı keçi görmek

Rüyada sarı keçi görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı keçi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada sarı keçi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalettir.

Rüyada keçi beslediğini görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sütü içmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada kuzu keçi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada süt veren keçi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada keçi bacağı görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments