Rüyada sarı makas görmek

Rüyada sarı makas görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada sarı makas gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada sarı makas görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı makas görmek işlerin günden güne bozulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada makas yutmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada saçını makasla kestirmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde makas görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden makas almak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bahçe makası görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, her şeyin sarpa saracağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments