Rüyada sarı yıldız görmek

Rüyada sarı yıldız görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sarı yıldız gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Rüyada sarı yıldız görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet eder.

Rüyada güneş ay yıldız görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada ay ve yıldız görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada yıldızı elinde tutmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, önemli sorumluluklar alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments