Rüyada sarıklı mezar görmek

Rüyada sarıklı mezar görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, üzüntülerin son bulacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarıklı mezar gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada sarıklı mezar görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı sarık görmek fikirlerinin can bulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek kazancın yetmez olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarık sarmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini sarıklı görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sarıklı adam görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sarıklı hoca görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments