Rüyada sarımsak kokusu görmek

Rüyada sarımsak kokusu görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak kokusu gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Rüyada sarımsak kokusu duymak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işarettir.

Rüyada sarımsak kokusu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu almak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarımsak görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarımsak yemek hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak toplamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kuru sarımsak soymak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments