Rüyada sarrafa gitmek

Rüyada sarrafa gitmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sarrafa gitmek gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sarrafa gitmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarraf görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın sarraf görmek yeni şeyler keşfedeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada sarraf dükkanı görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sarraf dükkanı açmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada giden gemi görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments