Rüyada sarsıntısı görmek

Rüyada sarsıntısı görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada sarsıntısı gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada evde sarsıntı görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sarsıntısı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada deprem sarsıntı görmek desteksiz kalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarsıntısı görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments