Rüyada saten gömlek giymek

Rüyada saten gömlek giymek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saten gömlek giymek gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada saten gömlek giymek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saten gömlek görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz saten elbise giymek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Rüyada saten gecelik giymek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi saten elbise giymek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada saten yeşil elbise giymek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments