Rüyada savaş çıkacağını duymak

Rüyada savaş çıkacağını duymak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada savaş çıkacağını duymak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada savaş çıkacağını duymak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada savaş çıktığını duymak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada savaş olduğunu duymak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada savaşı kaybetmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada savaş kazandığını görmek ortak işlere gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta yenmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments