Rüyada savaştan kurtulmak

Rüyada savaştan kurtulmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, borçlarından kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada savaştan kurtulmak gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak çekilen zahmetin çoğalacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaştan kurtulmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada savaşta saklanmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş uçağı düşürmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç savaşı görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments