Rüyada seçilmiş olduğunu görmek

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, adından konuşulur olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada seçilmiş olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçilmiş olmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sermayesinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada milletvekili seçilmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulur.

Rüyada takıma seçilmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada güzel seçilmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanı seçilmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere seçilmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments