Rüyada şeftali ve incir görmek

Rüyada şeftali ve incir görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, rahata kavuşacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada şeftali ve incir gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada şeftali ve incir görmek kısmetlerinin artacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Rüyada büyük şeftali yemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından şeftali toplamak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada iri şeftali görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada şeftali ağacı görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada pazardan şeftali almak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz şeftali yemek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada çürük şeftali görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments