Rüyada şeftali ve kiraz görmek

Rüyada şeftali ve kiraz görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ve kiraz gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet eder.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada çürük şeftali görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali fidesi görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali almak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Rüyada şeftali ve armut görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, duygularının karşılığını alamayacağına işarettir.

Rüyada şeftali tohumu görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Rüyada şeftali reçeli görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments