Rüyada sel suyu görmek

Rüyada sel suyu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sel suyu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada sel suyundan kaçmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sel suyu görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada berrak sel suyu görmek hasretin biteceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Rüyada sel gibi su görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Rüyada sel suyundan geçmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, maddi kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel sularına kapılmak şeytana uyacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments