Rüyada selamlaştığını görmek

Rüyada selamlaştığını görmek onlara doyasıya sarılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada selamlaştığını gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada kabre selam vermek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kazancında artış olacağına rivayet eder.

Rüyada komutana selam vermek çok hayırlı haberler alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlara selam vermek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek büyük başarı kazanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak yeni yerler göreceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hayırlı kararlar alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments