Rüyada kabre selam vermek

Rüyada kabre selam vermek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabre selam vermek gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada kabre selam vermek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir kadına selam vermek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine selam göndermek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiden selam almak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada selam almak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine selam vermemek kendisine olan güveninin azalacağına, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada babaya selam vermek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments